Zakelijke opslagruimte huren

Opslag huren voor bedrijven in Brabant kan een prima middel zijn voor het veilig stallen voor een bepaald seizoen of een langere tijd. Of als u ruimtegebrek heeft en opslag op uw eigen locatie te kostbaar is door een hoge huurprijs. Ook gebeurt het steeds vaker bij een bedrijfsverhuizing dat een ondernemer de keuze maakt voor een tijdelijke opslagruimte huren. In dat soort gevallen komt u in Brabant of de regio Den Bosch al snel uit bij een opslagplaats huren tegen een lage prijs., en dat kan bij SlaOpBijStrang. Een kwartiertje rijden vanaf Den Bosch.

Bij ons kunt u opslagruimte huren, wij bieden u zakelijke toepassingen als:

 • archiefopslag,Archiefbox Eduard Strang Verhuizingen
 • webshop opslag,
 • inventarisopslag,
 • voorraadopslag,
 • goederenopslag of
 • Opslag van zomerbanden en winterbanden.

Onze loods voor opslag van ondernemers en particulieren in Vught ligt aan makkelijk bereikbare invalswegen vanuit en naar Den Bosch en overig Zuid-Nederland. Dus of u nou een opslaglocatie zoekt voor winkelinventaris in Tilburg of een zakelijke opslagruimte in Breda, dan biedt onze zakelijke opslag in Vught een prima oplossing.

Aanbod producten zakelijke opslag

Zakelijk opslagruimte huren kan bij onze loods in Vught op drie manieren:

Hoeveel opslag heb ik nodig

‘Hoeveel opslag nodig?’ is een vraag die wij dagelijks horen. Opslag huren is afhankelijk van uw wensen en onze mogelijkheden. Behalve de afmetingen kunt u ook veel ruimte winnen en dus geld besparen als u onze medewerkers de opslagkisten laat inpakken. Op basis van hun ervaring kunnen zij meer in een kist opbergen dan de leek dat zal kunnen.

Informatie, advies & vragen over opslag

Heeft u een vraag over zakelijk opslagruimte huren in Den Bosch en omgeving? Neem dan gerust contact met ons op. Bel ons via 073 656 33 00. Een overzicht van de kosten voor opslagruimte treft u op de tarievenpagina.  Ook kunt u, geheel vrijblijvend, een offerte aanvragen.

SlaOpBijStrang is een onderdeel van Strang. Wil u opslag combineren met een particuliere of zakelijke verhuizing, raadpleeg dan Eduard Strang Verhuizingen.

Voordelen van zakelijke opslag bij SlaOpBijStrang

 1. Uw spullen zijn permanent beveiligd tegen brand en inbraak.
 2. De opslagkisten en de loods is geklimatiseerd zodat u geen last krijgt van schimmel of andere aantasting.
 3. U hebt altijd te maken met één vaste contactpersoon en bij het huren van meerdere opslagplekken kunt u kiezen uit gescheiden of gezamenlijke facturen.
 4. U hebt toegang tot uw spullen als u minimaal één werkdag van tevoren een afspraak met ons maakt en u zich bij het bezoek kunt legitimeren. Hiermee kunnen wij de veiligheid waarborgen van uw en andermans eigendommen.
 5. U hebt drie opties om de goederen bij ons te krijgen:
  1. Wij komen de opslaggoederen bij u ophalen en zorgvuldig in de opslagkisten inpakken.
  2. Voordeurservice: wij plaatsen een van onze aanhangwagens bij u voor de deur en u kunt deze dan zelf volladen, waarna wij het transport verzorgen.
  3. Zelfservice: ook alles zelf doen is mogelijk, u kunt dan uw eigen auto uitpakken in onze overdekte sluis.