Tijdelijke opslag in Vught

Tijdelijke opslag in Vught

Wie tijdelijke opslagruimte nodig heeft in Vught of omliggende plaatsen als Den Bosch, Rosmalen, Schijndel of Boxtel, Haaren en overig Brabant, vindt een uitstekende partner bij een gespecialiseerd verhuisbedrijf met opslag zoals Eduard Strang Verhuizingen. Omdat een verhuizing voor veel mensen nogal ingrijpend is, kan een professionele tijdelijke opslag u enorm ontzorgen. Hieronder leest u de voordelen van tijdelijke opslag in Vught, ‘s-Hertogenbosch en omliggende regio.

De voordelen van tijdelijke opslag bij een verhuisbedrijf in Vught en overig Brabant

  1. Uw inboedel staat droog in een geklimatiseerde omgeving. Onze opslagkisten worden permanent gecontroleerd door camera’s en inbraak- en brandmelders.
  2. Wij bieden zowel ‘self storage’ als verhuisdiensten aan. Daardoor worden de spullen van onze klanten minder vaak verplaatst, wat natuurlijk tijd en geld scheelt.
  3. Als aanvullende service kunnen wij uw meubels demonteren en op uitgekiende manier zaken in verhuisdozen pakken.
  4. Ook kunnen wij meubels opslaan die u heeft besteld als u de sleutels van uw nieuwe woning nog niet in uw bezit heeft. Of er is bij u thuis een grote verbouwing en u heeft een aantal dagen of weken veel ruimte nodig. Mensen kiezen ook voor tijdelijke opslag om hun huis een ruimtelijke uitstraling te geven bij een huisverkoop.
  5. SlaOpBijStrang heeft uiteraard een eigen verzekering op de opslagloods, maar aanvullend bieden wij u ook een verzekering aan op uw kostbare spullen. Informeer naar de mogelijkheden!
  6. Maatwerk is bij ons altijd mogelijk. De opslag van bijvoorbeeld enkel een piano of een antieke meubelstuk is uiteraard altijd mogelijk. Daarnaast kan tijdelijke opslag ook ideaal zijn voor ondernemers die een bepaalde periode iets willen stallen, zoals een seizoenscollectie.
  7. Op verzoek komen professionele verhuizers de spullen of inboedel bij u op locatie ophalen, en brengen dat veilig naar onze loods.

Kosten voor tijdelijke opslag van inboedel

Door doelmatig werken en de enorme beschikbare ruimte weten we bij SlaOpBijStrang de huurprijs van tijdelijke opslag voor een lage prijs aan te bieden, zeker in vergelijking tot andere verhuisbedrijven in de regio Den Bosch en overig Brabant staan wij bekend om de voordelige tarieven.
Onze opslagkisten van twee kubieke meter betekenen een investering van 4,39 euro per week. De kosten per kist komen hierbij neer op  19,00 euro per maand. Ook werken wij met kisten van negen kubieke meter en deze bedragen 55 euro per maand per stuk (ingaande op de eerste of de vijftiende van de maand).

Belangrijke regels bij uw tijdelijke opslag

Tijdelijke opslag in Vught

Als u de inhoud van uw kist(en) wil openen dient u dit minimaal één werkdag van tevoren aan te vragen via het e-mailadres planning@strang.nl. De loods is uitsluitend toegankelijk voor onze medewerkers en zij zetten uw inboedel op afspraak voor u klaar, nadat u ons uw legitimatie heeft getoond. Sommige zaken zijn niet toegestaan in onze opslag. Denkt u hierbij aan giftige, bederfelijke of chemische spullen.

Diverse maten opslagboxen bij SlaOpBijStrang

Onze stapelbare kisten(opslagboxen) hebben we in drie varianten. De exemplaren een kubieke meter (1x1x1 meter) van twee kubieke meter kennen als maat een diepte van 0,95 meter, een breedte van 1,20 meter en een hoogte van 2,05 meter. Bij de versie van negen kubieke meter geldt: de diepte is 2,40 meter, de breedte 1,85 meter en de hoogte is eveneens 2,05 meter.

Tijdelijke opslag omgeving Den Bosch

Behalve verhuizing hebben mensen verschillende redenen om voor een wat langere tijd ruimte te maken in hun woning of bedrijf. Zo hebben wij klanten die hun tuinmeubilair of ski-uitrusting bij ons komen stallen. Tevens kunnen mensen spullen komen stallen die tot een verzameling of erfenis behoren, of ten gevolge van een scheiding. Dit kunnen alleen reden zijn voor tijdelijke opslag in de omgeving van Den Bosch, Rosmalen, Schijndel, Boxtel, enzovoorts.

Uw verhuisservice met opslag

Ook bieden wij een unieke voordeur service! Wij parkeren dan een speciale aanhangwagen bij uw nieuwe woning met daarin de opslagkist. Als u klaar bent sluiten wij de kist en voeren deze samen met de aanhanger weer af. Ook hebben wij een zelf service optie, waarbij u met behulp van eigen vervoer uw inboedel aanbiedt en direct alles overdekt in onze sluis kunt plaatsen.