Meubels opslaan

In Brabant uw meubels opslaan in een geklimatiseerde en beveiligde opslag

Om verschillende redenen kan u meubels willen opslaan in een professionele opslag. Het opslaan van meubels kan handig zijn in verschillende situaties. We noemen er enkele:

 1. Als u tijdelijk wat extra ruimte nodig heeft of grote meubelaankopen nog niet in uw woning kunt plaatsen.
 2. Als de koudere maanden aanbreken en uw wil de tuinmeubels droog en uit het zicht kunnen stallen.
 3. U zit een bepaalde periode in een verbouwing en wil niet dat er meubilair in de weg staat.
 4. U erft meubels en wil ze veilig opslaan.
 5. U wil uw woning verkopen en wil dit aantrekkelijker maken door sommige meubels op te slaan.
 6. Vanwege veranderingen in uw leven, zoals bijvoorbeeld een echtscheiding, moeten meubels tijdelijk even een andere plek hebben.
 7. Sommige mensen willen een verhuizing in fases doen. Stel dat u in een nieuwe woning eerst nog een nieuwe vloer wil leggen, dan is het ideaal als de meubels niet in de weg staan.
 8. Uw verhuizing loopt niet op rolletjes, bijvoorbeeld door een te late oplevering van de woning.
 9. U kunt ergens via een tijdelijke korting meubels kopen maar heeft op dat moment onvoldoende ruimte.

Meubels tijdelijk opslaan bij SlaopbijStrang.nl

In uw belang werken wij met de onderstaande service en voorwaarden:

 • Zeker bij antieke meubels is het noodzakelijk dat er een uitstekende klimaatbeheersing is. Ongeacht wat u wil opslaan, is er bij Strang altijd de juiste temperatuur om uw spullen goed te conserveren.
 • Ook kunt u zeer dichtbij komen met de auto in verband met het soms behoorlijke gewicht. In veel gevallen en in overleg halen onze medewerkers overigens vaak uw meubels op voor de opslag.
 • Met het oog op diefstal, het ontstaan van brand en andere veiligheidsaspecten kunt u via een telefonische afspraak van minimaal één dag van tevoren en na identificatie bij uw opgeslagen goederen. Voor een bezichtiging zetten medewerkers dan uw kist(opslagbox) of een los meubelstuk gereed. Het is immers in tegenstelling tot een standaard storage voorziening niét mogelijk om zelfstandig bij uw opslagspullen te kunnen. Onze opslagloods kan worden bezocht op doordeweekse dagen op kantoortijden.

MeubelWat zijn de voordelen van meubelopslag bij SlaOpBijStrang?

 1. De opslag van SlaopbijStrang bevindt zich in Vught, oftewel op een makkelijk bereikbare plek tussen Den Bosch en Tilburg. Uw meubilair is dus nooit ver bij u vandaan als u in Brabant meubels of inboedel wil stallen.
 2. Opslag is bij ons mogelijk vanaf de oppervlakte vanaf twee vierkante meter, maar ook het stallen van slechts één los stuk behoort tot de opties. Dus hoeveel ruimte u ook nodig heeft, wij kunnen altijd een passend aanbod bieden. Daarnaast kunt u in overleg een keuze maken tussen tijdelijke opslag, langdurende opslag of het permanente opslaan van uw meubels.
 3. De opslag is gegarandeerd veilig qua vocht, brand of diefstal. Dit kunnen wij realiseren met extra preventie voor brand en diefstal, permanent toezicht van camera’s en gediplomeerd en ervaren personeel. Vanuit preventieve bescherming worden meubels zorgvuldig door ons gewikkeld in verpakkingsdekens.
 4. Door het efficiënt plaatsen van meubels en inboedel betaalt u bij ons minder dan bij verschillende vergelijkbare bedrijven.
 5. Bij Strang bieden we eventueel een speciale transportservice aan voor grote meubels of als u zelf geen tijd, geen eigen passend vervoer zoals een busje of aanhanger heeft.

Wat zijn de kosten van meubelopslag?

Behalve alle voordelen wil u natuurlijk ook weten wat de kosten voor opslagruimte zijn. Wij rekenen een prijs op maat, gebaseerd op het volume van het meubelstuk of de meubelstukken. Door de enorme variatie van spullen die onze klanten willen opslaan kunnen wij niet altijd de kosten standaardiseren.

Daarnaast is de huurprijs afhankelijk van de opslagperiode en de opzegtermijn. Onder de button ‘kosten opslagruimte’ treft u een duidelijk overzicht van alle opties en het kostenplaatje daarbij.

In veel gevallen dekt uw eigen verzekering de onkosten bij schade of calamiteiten. Toch maken sommige mensen de keuze om een aparte verzekering af te sluiten, zeker als de spullen van opslag van hoge waarde zijn. Tegen bijbetaling kunt u bij ons een goed dekkende verzekering regelen.

Omdat wij erin slagen om onze kosten erg laag te houden, zijn uw kosten relatief laag. Onze opslagloods kent bijvoorbeeld geen onnodige luxe of een receptie. Alles draait om zo effectief en voordelig mogelijk meubelopslag kunnen aanbieden voor onze klant.

Tot slot willen wij onze klanten niet opzadelen met onnodige of verborgen kostenposten. Denk hierbij aan onkosten voor borg, sleutelgeld, annuleringskosten, een toegangsprijs bij een tussentijds bezoek of andere administratieve kosten.

Klik op ‘offerte aanvragen’ en er volgt een makkelijk in te vullen vragenlijst, zodat u en wij een goed overzicht kunnen houden. In deze lijst kunt u klikken op opties als bijvoorbeeld onze voordeurservice of de gewenste maatvoering van de opslag van meubels. Als uw specifieke situatie vraagt om maatwerk kunt u naast deze vragenlijst altijd contact met ons opnemen.