Opslagruimte voor enkel stuk

Leren stoel - Opslag los meubelstukHet opslaan van losse meubelstukken

Heeft u een enkel meubelstuk wat u graag wilt bewaren maar in de weg staat? Of wilt u uw piano tijdelijk opslaan? Deze, maar ook uw grote aankopen die u nog niet kunt plaatsen, kan SlaOpBijStrang voor u opslaan in de beveiligde en verwarmde opslagruimte. Veilig en zorgvuldig opgeborgen tot u ze weer in uw huis kunt plaatsen. Wij geven hiervoor een prijsopgave op maat **, die afhangt van het volume van uw meubelstuk. Uiteraard kunt u ook meerdere meubels opslaan.

** Wij krijgen vanaf de start van deze website veel aanvragen voor losse items zoals: schilderijen, grote fornuizen, bankstellen, antieke klokken, compleet aangekochte keukens, om maar een paar voorbeelden te noemen.  De diversiteit van de stukken is zo groot dat het niet haalbaar is om een overzichtelijke tarievenlijst te plaatsen. Maar het is altijd mogelijk om ook enkele stukken bij ons op te slaan! En dit is vaak een reden van onze klanten om een ‘koopje’ of een unieke stuk toch aan te schaffen en tijdelijk bij ons op te slaan. 

Offerte aanvragen

De voordelen van opslaan bij SlaOpBijStrang

Wanneer u kiest voor inboedelopslag bij SlaOpBijStrang, kiest u automatisch voor de volgende voordelen:

  • Uw eigendommen vullen niet meer uw huis, maar zijn toch binnen handbereik
  • Onze (tijdelijke)opslagruimte is uitstekend beveiligd
  • Opslagboxen zijn dagelijks bereikbaar, met een telefoontje een werkdag van tevoren zetten wij deze klaar.
  • Opslagruimte vanaf 1m³ of zelfs een los stuk
  • Zeer scherpe opslag kosten(huurtarieven)
  • Verpakkingsdekens liggen klaar

Wat kunt u verwachten als u met ons contact heeft opgenomen?

Uw opslagbox wordt voor u klaargezet op de afgesproken tijd. U kunt uw goederen komen brengen en deze inladen. Of u maakt gebruik van onze extra services en laat dit aan ons over. Heeft u de box niet meer nodig? Dat is al even snel geregeld.