Opslagruimte huren

Opslagruimte huren in de regio Vught?

U heeft een overschot aan meubels en dozen die maar in de weg staan. De voorzolder staat vol en ook op andere plaatsen staan voorwerpen die u liever uit het zicht hebt. Het huis oogt daardoor eigenlijk altijd rommelig. Terwijl u graag in een opgeruimde, overzichtelijke omgeving woont, met alleen wat echt nodig is, bij de hand.

Inboedelopslag bij SlaOpBijStrang kan voor u om meerdere redenen interessant zijn. Het is de oplossing voor minder zaken in huis die u weinig nodig heeft. Maar toch bereikbaar en in de buurt. Veilig opgeslagen en voor weinig geld. U woont comfortabeler en uw huis is leefbaar.

Offerte aanvragen

Tijdelijke opslagruimte of opslagbox huren bij verhuizen

Opslagruimte huren strang VughtMisschien is uw behoefte aan externe opslag maar tijdelijk. Bijvoorbeeld als u gaat verhuizen. Dan wordt het nog belangrijker de woning zoveel mogelijk leeg te maken. Of u gaat verbouwen en wilt niet te veel troep in huis. Dan is het fijn als meubels en andere zaken vlakbij zijn opgeslagen. En u kunt ze zo weer terughalen als het huis is verkocht en de verhuizing plaats vindt.

Inboedelopslag biedt dan uitkomst. SlaOpBijStrang is dé specialist in de regio Vught – Den Bosch. Behalve uw eigendommen prettig dichtbij, weet u zeker dat uw bezittingen veilig, flexibel en betrouwbaar zijn weggezet.

Alleen u heeft toegang tot uw eigen opslagbox. En, mocht u iets nodig hebben, dan is een telefoontje voldoende en zetten wij de box voor u klaar. Of we zetten de box bij uw huis neer.

Huur een self storage ruimte

Misschien kent u het televisieprogramma Storage Wars wel. Dat programma uit de Verenigde Staten en Canada, waarin de enthousiaste deelnemers mogen bieden op de (onzichtbare) inhoud van een opslagbox. Wij hebben soortgelijke opslagboxen naar Vught gehaald, zodat ook u een ruimte kunt huren waarin u uw eigendommen kunt opslaan. Ideaal voor momenten waarop u (tijdelijk) ruimte tekort komt wanneer uw woonwensen veranderen. Het grote voordeel aan self storage is dat u geen afspraak met ons hoeft te maken!

Hoe werkt self storage?

In de loods van SlaOpBijStrang staan diverse containers opgesteld, waarin zich kleinere, individuele opslagruimtes bevinden. U kunt een opslagruimte huren welke aansluit bij uw wensen. Zo kunt u kiezen uit boxen met een inhoud van 2 m³, 9 m³, 15 m³ of 32 m³. Via een zijdeur – te openen met uw digitale druppel – bereikt u de container en met een sleutel opent u vervolgens de roldeur van uw self storage unit. U kunt terecht bij uw opslagbox tijdens onze openingstijden, namelijk op werkdagen tussen 08:00 en 16:30 uur.

Voordelen self storage

Wanneer u kiest voor self storage, dan biedt dit vele voordelen, namelijk:

 • Self storage is ideaal wanneer u spullen wilt opslaan waar u regelmatig bij wilt kunnen komen
 • U kunt als huurder zelf bij uw spullen komen, zonder een afspraak te maken met ons. 
 • U kunt (binnen onze openingstijden) zoveel spullen in- en uitladen als u wilt.
 • Onze opslagruimtes zijn schoon, droog en goed beveiligd.
 • De self storage units zijn goed geventileerd en verwarmd.
 • U kunt door middel van onze Strang service uw goederen laten ophalen
 • U kunt uw inboedel laten verzekeren tijdens de opslag. 
 • U ontvangt een sleutel van uw individuele opslagruimte, zodat niemand anders toegang heeft tot uw spullen.
 • Sla uw spullen eenvoudig op met behulp van de producten uit onze verhuiswinkel.
 • Deze service is ook geschikt voor de zakelijke markt. 

Een self storage ruimte huren bij SlaOpBijStrang

Heeft u vragen over het huren van een self storage unit? Of wilt u weten wat de kosten zijn voor het huren van een opslagruimte? Neem dan contact met ons op en vraag direct een offerte aan. U kunt bij ons ook terecht voor het huren van andere vormen van opslag.

De voordelen van opslaan bij SlaOpBijStrang

Wanneer u kiest voor inboedelopslag bij SlaOpBijStrang, kiest u automatisch voor de volgende voordelen:

 • Uw eigendommen vullen niet meer uw huis, maar zijn toch binnen handbereik
 • Onze opslagruimte is uitstekend beveiligd
 • Opslagboxen zijn dagelijks bereikbaar, met een telefoontje (minimaal) een werkdag van tevoren zetten wij deze klaar.
 • Opslagruimte vanaf 2m³ of zelfs een los stuk
 • Zeer scherpe huurtarieven
 • Verpakkingsdekens liggen klaar

Wilt u meer weten over onze mogelijkheden op het gebied van inboedelopslag? Neem dan contact op met één van onze medewerkers via ons contactformulier of telefonisch (tel. 073 6563300). Vraag direct een offerte aan.