Opslagruimte huren Haarsteeg

Opslagruimte huren Haarsteeg

Heeft u (tijdelijk) extra opslagruimte nodig of verhuist u binnenkort naar het Noord-Brabantse Haarsteeg? Op nog geen 20 minuten rijden vindt u de beveiligde en verwarmde opslagruimtes van SlaOpBijStrang.

Offerte aanvragen

Waarom opslagruimte huren?

Waarom zou je een opslagruimte buitenshuis huren? Hieronder leest u de twee redenen die wij het vaakst horen van onze klanten.

Verhuizen naar Haarsteeg

Verhuist u binnenkort naar Haarsteeg? Dan breekt er een spannende tijd aan. De verhuizing wordt nog spannender, wanneer de overgang van de ene naar de andere woning niet helemaal soepel verloopt. Misschien moet u uw oude woning al opleveren, terwijl u nog volop aan het klussen bent in uw nieuwe woning. Door uw spullen bij ons op te slaan, weet u dat ze in goede handen zijn. Wanneer uw woning in Haarsteeg klaar is, haalt u de spullen op wanneer het u uitkomt.

Tekort aan ruimte

Kent u dat? U kijkt op zolder en schrikt ervan hoeveel spullen u heeft verzameld in de afgelopen jaren. Op een gegeven moment is het huis vol. Maar spullen weggooien gaat wel heel erg ver. Gelukkig hoeft dat ook niet. Sla uw spullen op bij ons. Wel het plezier van de spullen, maar niet het gebrek aan ruimte. Heeft u de spullen toch een keer nodig? Laat het een werkdag van tevoren weten en wij zorgen dat ze voor u klaarstaan.

Bent u niet in staat om de spullen naar ons te vervoeren? Maak gebruik van onze voordeur service. We plaatsen de opslagcontainer voor uw woning, en halen deze op zodra deze gevuld is.

Voordelen van een opslagruimte

De voordelen van een opslagruimte zijn eindeloos. Hieronder leest u de twee belangrijkste.

Goede beveiliging

De opslagloods van SlaOpBijStrang is goed beveiligd. In tegenstelling tot veel onbemande opslagloodsen, is het bij ons niet mogelijk om vrij in en uit te lopen. Zo houden we toezicht op uw (dure) spullen. Daarnaast is de opslag ook optimaal beveiligd tegen brand.

Het juiste klimaat

Kou en vocht hebben invloed op de spullen die u opslaat. Denk aan meubels, kunstwerken en instrumenten. In onze opslag heerst een optimaal klimaat met de juiste temperatuur en de juiste luchtvochtigheid. Zo blijven uw spullen in goede conditie. Ook als u ze voor langere tijd opslaat.

Soorten en kosten voor opslagruimte nabij Haarsteeg

Wat wilt u opslaan? Gaat het om slechts een paar dozen, of om grote meubelstukken. We hebben opslagboxen van 2m³ en 9m³. De kleine box is groot genoeg voor 20 verhuisdozen, een complete kampeeruitrusting of een duikuitrusting en twee golftassen. De box van 9m³ biedt ruimte aan 90 verhuisdozen, een complete inboedel of een zakelijke voorraad meubels.

Prijzen per maand:
2m³ 19 euro
9m³ 55 euro
Enkel stuk Op aanvraag

Slechts één meubelstuk opslaan? Ook dat is mogelijk. Bekijk alle kosten voor opslagruimtes.

Over Haarsteeg

Dit dorp, met ongeveer 2.300 inwoners, beschikt over twee natuurgebieden: de Haarsteegse Wiel en Sompen en Zooislag. Ideaal om even helemaal tot rust te komen. Zin in een bruisende stad? In slechts 15 minuten rijdt u vanuit het centrum van Haarsteeg, naar het centrum van Den Bosch. Liever op loop- of fietsafstand genieten? Het dorp kent een gezellig dorpscafé en verschillende goed beoordeelde restaurants.