Opslagruimte huren Biezenmortel

Opslagruimte huren Biezenmortel

Verhuist u binnenkort naar Biezenmortel of hebt u gewoon wat extra opslagruimte nodig? Huur een voordelige opslagruimte van SlaOpBijStrang op slechts 15 minuten rijden van Biezenmortel.

Offerte aanvragen

Redenen om opslagruimte te huren

Het huren van een opslagruimte kan verschillende redenen hebben. Hieronder leest u de redenen die wij regelmatig horen van onze klanten.

Verhuizing naar Biezenmortel

Wordt Biezenmortel uw nieuwe woonplaats? Gefeliciteerd! We weten zeker dat u hier met veel plezier gaat wonen. Verhuizen brengt altijd spanning met zich mee. Zeker wanneer u uw oude woning al moet opleveren, en u nog niet in uw nieuwe woning terecht kunt. In deze situatie is een tijdelijke opslag perfect. U hoeft geen afscheid te nemen van uw dierbare spullen.

Ruimte tekort

Een zolder lijkt groot, maar voor u het weten staat deze vol met spullen. En dan komt het dilemma: welke spullen moeten we weg doen? Wat ons betreft hoeft u helemaal niets weg te doen. Sla uw spullen bij ons op. Zo creëert u zeeën aan ruimte, zonder afscheid te nemen van waardevolle items.

Erfenis

Stel dat een dierbare komt te overlijden, en u erft de inboedel. Door de emotionele waarde, is het nog moeilijker om afscheid te nemen van deze spullen. Gelukkig hoeft dat niet. Sla de spullen op in onze beveiligde en verwarmde loods.

Voordelen van opslagruimte huren

Een opslagruimte huren kent vele voordelen. Hieronder leest u de belangrijkste voordelen.

Meer ruimte

Iedereen kent het dilemma van opslagruimte in huis. We verzamelen zoveel spullen in ons leven, dat ons huis nooit groot genoeg lijkt. Vooral als we bijvoorbeeld de zolder opsplitsen in twee slaapkamers. Ineens lijkt die ruimte achter de schotten wel heel klein. Met opslagruimte buitenshuis is dat gemakkelijk opgelost.

Goed beveiligd

Onze opslagruimtes zijn niet alleen beveiligd tegen inbraak, maar ook tegen brand en weersinvloeden. De klimaatregeling houdt uw spullen in topconditie. Ook als het gaat om kunstobjecten. Daarnaast kan niemand zomaar onze opslagloods inlopen. Heeft u iets nodig? Bel ons een werkdag van tevoren en wij zetten de spullen voor u klaar.

Altijd dichtbij

U vindt onze opslagruimtes in Vught. Dat is slechts 15 minuten rijden vanaf Biezenmortel. Uw spullen zijn dus altijd dichtbij en snel beschikbaar.

Voordeur service

Beschikt u niet over de mogelijkheid om zelf uw spullen naar onze opslag te brengen? Maak dan gebruik van onze voordeur service. We plaatsen de opslagcontainer bij u voor de deur. Wanneer deze gevuld is, halen we deze op en slaan we uw spullen veilig en warm op.

Soorten & kosten opslagruimte nabij Biezenmortel

Hoeveel ruimte heeft u nodig? Geef het aan en wij regelen de juiste box. Onze boxen zijn er in 2m³ en 9m³. In de 2m³ opslagbox passen 20 verhuisdozen, een complete ski-uitrusting, een flinke wijnvoorraad of de inrichten voor een kinderkamer. De opslagbox van 9m³ is geschikt voor grote meubels, 90 verhuisdozen, kantoorinrichting of een kleine inboedel.

Prijzen per maand:

2m³                19 euro
9m³                55 euro
Enkel stuk    Op aanvraag

Heeft u slecht één enkel stuk wat opgeslagen moet worden? Ook dat is mogelijk. Denk aan een grote bank, een piano of een fauteuil. Alle kosten opslagruimte.

Over Biezenmortel

Wonen in Biezenmortel betekent wonen in de rust, maar altijd met de gezelligheid dichtbij. Binnen 25 minuten staat u in het centrum van Tilburg of Den Bosch. Genieten van de natuur? In 15 minuten rijden bent u bij de Loonse en Drunense Duinen.

Ook binnen Biezenmortel is genoeg te zien. Denk aan Huize Assisië, De Beukenhof en verschillende monumentale boerderijen. Het dorpje van nog geen 1.500 inwoners beschikt ook over een eigen natuurreservaat (Leemputten), een Gemeenschapshuis en een kinderboerderij.