Opslag voor de deur

Opslagcontainer voor de deur, bezorgd en opgehaald

Verhuisbox voor de deur - SlaOpBijStrangBent u op zoek naar opslagruimte voor uw inboedel, of andere goederen? Heeft u geen ruimte meer in huis en zou u dit graag op een andere plek willen opslaan? Of gaat u binnenkort verhuizen en staan bepaalde spullen u in de weg? Huur dan een (tijdelijke) opslagbox bij SlaOpBijStrang en maak gebruik van onze voordeur service! De makkelijkste én snelste manier om uw spullen goed en veilig op te bergen zonder dat het u zelf heen en weer moet rijden. Een mobiele opslag voor de deur, wie wil dat nou niet?

Opslagcontainer direct voor uw deur

Wanneer u op zoek bent naar opslagruimte, maar geen vervoer heeft om zelf uw goederen te brengen, dan biedt SlaOpBijStrang zijn unieke voordeur service aan. Dat houdt in dat wij de opslagcontainer voor uw deur neerzetten en deze gevulde containervervoerd wordt naar de opslaglocatie van SlaOpBijStrang in Vught. Hier zullen uw spullen veilig en warm opgeslagen worden. Of het nu gaat om tijdelijke opslag, inboedelopslag, of het opslaan van meubels, bij SlaOpBijStrang bent u altijd welkom.

Het stappenplan voor tijdelijke opslag voor uw deur

Onze voordeur service werkt erg gemakkelijk. Wij zorgen ervoor dat uw goederen snel & gemakkelijk vervoerd kunnen worden. Daarnaast gaan wij zorgvuldig en voorzichtig om met uw spullen, zodat ze niet zullen beschadigen.

Stap 1
De tijdelijke opslagcontainer wordt in een aanhangwagen voor uw deur bezorgd. Natuurlijk op een moment wanneer u dat het beste uitkomt. Indien het niet mogelijk is om de aanhangwagen voor uw voordeur te zetten, wordt deze zo dicht mogelijk bij uw woning geplaatst. Zo hoeft u niet ver te lopen om uw goederen in de aanhanger te plaatsen, of om ze eruit te halen.

Verhuisbox voor de deur - SlaOpBijStrang

Stap 2
Wanneer de tijdelijke opslagcontainer voor uw deur is geleverd, is het tijd om uw inboedel te laden of te lossen. Aangezien de opslagkist vlak voor uw deur staat, bent u zo klaar. In de container liggen schone opslagdekens, waarmee u uw goederen goed en veilig kunt verpakken. Wij geven u 1 werkdag de tijd om uw goederen op te slaan in de aanhanger alvorens wij hem weer ophalen.

Zelf inboedel inladen in verhuisbox - SlaOpBijStrang

Stap 3
De verhuizers van SlaOpBijStrang komen de opslagcontainer weer dezelfde dag ophalen. We rijden terug naar onze loods. Met een van onze heftrucks halen wij de opslagcontainer weer voorzichtig uit de aanhangwagen en brengen we de loods binnen.

Verhuisbox wordt opgehaald door verhuizers - SlaOpBijStrang

Stap 4
Als laatste worden uw goederen binnen in onze loods opgeslagen. Wij zorgen ervoor dat deze opslag verwarmd en bewaakt wordt. Zo hoeft u zich geen zorgen meer te maken over uw spullen. Wanneer u uw spullen weer terug wilt halen, weet u zeker dat er niets mee is gebeurd.

SlaOpBijStrang meubel opslag strang vught - kopie

Diverse maten opslagboxen

De opslagcontainers zijn te huren in twee verschillende afmetingen. We hebben exemplaren van twee kubieke meter, die een dieptemaat hebben van 0,95 meter, 1,20 meter breed zijn en 2,05 meter hoog. De containers van negen kubieke meter zijn 2,40 meter diep, 1,85 breed en 2,05 hoog. U kiest zelf voor het formaat dat past bij uw wensen.
Kosten huren opslagruimte
Voordat u kiest voor deze extra service, is het natuurlijk belangrijk om te weten wat de kosten zijn voor een opslagruimte of container. Bekijk hier de kosten voor het huren opslagruimte.

Kosten voor de voordeur service

Bent u van plan om gebruik te maken van de opslagcontainer voor de deur? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan en wij zullen zo snel mogelijk contact met u opnemen. U kunt ook altijd bellen naar ons telefoonnummer: +31 (0)73 656 33 00.

Voordelen verhuisbox voor de deur

  • U hoeft zich geen zorgen te maken over het vervoer.
  • De bezorging van de opslagcontainer wanneer het u uitkomt.
  • U heeft een werkdag de tijd om uw spullen te laden of te lossen.
  • De goederen worden veilig vervoerd.
  • Uw opslagcontainer wordt verwarmd en bewaakt opgeslagen.

Zelf service SlaOpBijStrang

Om kosten te besparen, kunt u ook zelf uw goederen wegbrengen naar onze locatie in Vught. Wanneer u eigen vervoer heeft, is dit natuurlijk extra makkelijk. Bij SlaOpBijStrang hebben wij een speciale sluis waar u overdekt uw goederen in de opslagcontainer kunt plaatsen. Dat scheelt u lange loopafstanden en dus ook wat tijd. Na het laden wordt de opslagcontainer door ons afgesloten en verplaatst naar onze beveiligde loods. Stem uw bezoek af, zodat wij deze in kunnen plannen. Stuur daarvoor een mail naar planning@strang.nl.

Heeft u zelf geen vervoer, of heeft u weinig tijd om uw goederen naar onze loods te brengen? SlaOpBijStrang biedt ook een voordeur service aan, waarbij wij uw opslagcontainervoor de deur plaatsen en ook weer ophalen.