Opslag bij Strang

Uw goederen zijn goed opgeslagen bij SlaOpBijStrang!

Behalve dat SlaOpBijStrang opslagboxen van hoge kwaliteit in de nabijheid aanbiedt voor concurrerende prijzen, is er groot verschil met andere selfstorage loodsen door de hoge kwaliteit van de extra services en de perfecte opslagruimte. Prijzen beginnen op een laag niveau omdat wij de voorzieningen al voorhanden hebben. Eduard Strang Verhuizingen en SlaopbijStrang zijn dan ook nauw met elkaar verbonden en hebben een uitstekende reputatie in de regio Den Bosch en Vught. U als klant profiteert van de voordelen daarvan.

Offerte aanvragen

Opslagbox 2m3

Kwaliteit, professioneel en discreet

Voor sommige klanten is SlaOpBijStrang misschien iets minder interessant. Bent u een handelaar die dag en nacht toegang wenst tot uw goederen? Misschien zijn wij dan niet de juiste partner. Bij ons is het noodzakelijk dat u minimaal een werkdag van te voren aangeeft dat u toegang tot uw goederen wenst. Wij hebben tijd nodig om deze klaar te zetten, maar daar staat tegenover dat wij altijd kwaliteit garanderen. Professioneel, discreet en zorgvuldig zijn als het gaat om uw bezittingen.

Transport mogelijkheden

De voordelen van opslaan bij SlaOpBijStrang

Wanneer u kiest voor inboedelopslag bij SlaOpBijStrang, kiest u automatisch voor de volgende voordelen:

  • Uw eigendommen vullen niet meer uw huis, maar zijn toch binnen handbereik
  • Onze (tijdelijke) opslagruimte is uitstekend beveiligd
  • Opslagboxen zijn dagelijks bereikbaar, met een telefoontje een werkdag van tevoren zetten wij deze klaar.
  • Opslagruimte vanaf 1m³ of zelfs een los stuk
  • Zeer scherpe opslag kosten(huurtarieven)
  • Verpakkingsdekens liggen klaar

Kom in contact

Wilt u meer weten over onze mogelijkheden op het gebied van inboedelopslag? Neem dan contact op met één van onze medewerkers via ons contactformulier of telefonisch (tel. 073 6563300). Vraag direct een offerte aan.