Opslagruimte huren in Den Dungen

Opslagruimte huren in de regio Den Dungen?

U heeft een overschot aan meubels en dozen die maar in de weg staan. De voorzolder staat vol en ook op andere plaatsen staan voorwerpen die u liever uit het zicht hebt. Het huis oogt daardoor eigenlijk altijd rommelig. Terwijl u graag in een opgeruimde, overzichtelijke omgeving woont, met alleen wat echt nodig is, bij de hand.

Inboedelopslag huren bij SlaOpBijStrang kan voor u om meerdere redenen interessant zijn. Het is de oplossing voor minder zaken in huis die u weinig nodig heeft. Maar toch bereikbaar en in de buurt. Veilig opgeslagen en voor weinig geld. U woont comfortabeler en uw huis is leefbaar. De opslagplaats is in Vught, dit is slechts 13 minuten rijden vanuit Den Dungen.

Offerte aanvragen

Tijdelijke opslagruimte huren bij verhuizen

Opslag huren in Den DungenMisschien is uw behoefte aan externe opslag maar tijdelijk. Bijvoorbeeld als u gaat verhuizen. Dan wordt het nog belangrijker de woning zoveel mogelijk leeg te maken. Of u gaat verbouwen en wilt niet te veel troep in huis. Dan is het fijn als meubels en andere zaken vlakbij zijn opgeslagen. En u kunt ze zo weer terughalen als het huis is verkocht en de verhuizing plaats vindt.

Tijdelijke opslagruimte huren biedt dan uitkomst. SlaOpBijStrang is dé specialist in de regio Den Dungen. Behalve uw eigendommen prettig dichtbij, weet u zeker dat uw bezittingen veilig, flexibel en betrouwbaar zijn weggezet.

Alleen u heeft toegang tot uw eigen box. En, mocht u iets nodig hebben, dan is een telefoontje voldoende en zetten wij de box voor u klaar. Of we zetten de opslagcontainer bij uw huis neer.

De voordelen van opslaan bij SlaOpBijStrang

Wanneer u kiest voor inboedelopslag bij SlaOpBijStrang, kiest u automatisch voor de volgende voordelen:

  • Uw eigendommen vullen niet meer uw huis, maar zijn toch binnen handbereik
  • Onze opslagruimte is uitstekend beveiligd
  • Opslagboxen zijn dagelijks bereikbaar, met een telefoontje (minimaal) een werkdag van tevoren zetten wij deze klaar.
  • Opslagruimte huren vanaf 1m³ of zelfs een los stuk
  • Zeer scherpe opslag kosten(huurtarieven)
  • Verpakkingsdekens liggen klaar

Zelf uw goederen vervoeren

Houdt de opslagruimte kosten strak in de hand en breng zelf uw goederen met uw eigen vervoer naar de locatie. Van SlaOpBijStrang. Wij hebben voor u een speciale sluis waar u overdekt en direct vanuit uw wagen de goederen in de opslagbox kunt plaatsen. Dus geen lange loopafstanden door gangen en liften. Iedere box is standaard voorzien van schone opslagdekens, waarmee u uw goederen kunt verpakken. Na het laden sluiten wij de opslagbox af en verplaatsen deze naar de beveiligde en geklimatiseerde inboedelloods.

Meer informatie

Wilt u meer weten over onze mogelijkheden op het gebied van inboedelopslag? Neem dan contact op met één van onze medewerkers via ons contactformulier of telefonisch (tel. 073 6563300). Vraag direct een offerte aan.