Referenties

Eddy en Anouk

Niet zo anoniem als een gewone selfstorage. Maar wel zeer discreet.

Herman

Bij andere selfstorage bedrijven waar ik ben geweest, kreeg ik bijna een unheimlich gevoel. Ik had het gevoel dat deze bedrijven de verkeerde mensen aantrokken. De indruk die wij hadden bij die andere selfstorage bedrijven, dat onveilige en de anonimiteit, dat had ik hier zeker niet! Dat is ons dus opgevallen bij SlaOpBijStrang. Ik weet dat mijn bezittingen hier in goede handen zijn.

Floor

Ik ben echt heel geïmponeerd door de opslag van SlaOpBijStrang! ik wist niet dat wij zoiets groots in Vught hadden. Wat een fantastische loods als je daar binnen bent. Het lijkt wel die opslagloods van staatsgeheimen uit de film van Indiana Jones. Oneindige rijen met opslagkisten en immens ruim. Ook erg schoon en men heeft mij verteld; geheel vrij van ongedierte.

Roland en Maartje

Wij moesten in eerste instantie wel wennen aan het feit dat we niet zomaar binnen konden lopen en direct toegang tot onze box konden krijgen. Maar nu ik bij SlaOpBijStrang geweest ben, begrijp ik waarom wij ons hier eerst aan moeten melden. Een prettig gevoel.

Rein

SlaOpBijStrang is zeer concurrerend met diverse aanbieders in Den Bosch.

Kevin

Beste heer Strang, ik ben onder de indruk van hoe schoon en hoe groot uw opslag is. En blijkbaar is SlaOpBijStrang erg gezocht, want er staan hier zoveel goederen en boxen. Niet verwacht dat een dergelijke opslag hier in Vught zou kunnen staan!”