Inboedelopslag regio Den Bosch

Inboedelopslag regio Den Bosch

Opslagruimte nodig in Den Bosch of Brabant, tijdelijk of langdurig, betrouwbaar en veilig en met betaalbare opslag inboedel tarieven? Dan bent u aan het goede adres bij Internationaal Verhuisbedrijf Eduard Strang Verhuizingen. Wij gelden in Brabant en dus ook de regio den Bosch als expert in inboedelopslag, zakelijke opslag, archiefopslag of het opslaan van bijzondere objecten als antiek of piano’s en vleugels.

In onze beveiligde en klimatologisch geconditioneerde opslag wordt uw inboedel opgeslagen en verzegeld in degelijke houten kratten van verschillend formaat. Op afspraak is het mogelijk om tussentijds bij uw inboedel te komen als dat noodzakelijk is.

De mogelijkheden en voordelen bij onze inboedelopslag

  1. Omdat het veel klanten ontbreekt aan tijd en passend vervoer, kunnen wij de inboedel bij u ophalen en zelfs zorgvuldig en professioneel inpakken. Ook kunnen wij een van onze speciale aanhangwagens voor uw deur plaatsen, voorzien van opslagkisten(opslagboxen), die we na vulling ophalen. Ook is het mogelijk om zelf inboedel te brengen, u rijdt dan met de auto onze sluis binnen en kan direct uw inboedel overzetten.
  2. Omdat wij tevens een verhuisbedrijf zijn, combineren wij de voordelen van een self storage bedrijf met die van een verhuisbedrijf. Daardoor heeft uw inboedel minder verplaatsmomenten, wat natuurlijk tijd en geld scheelt. Daarnaast zijn bij een verhuisbedrijf de verantwoordelijkheid en juridische aansprakelijkheid beter geregeld dan bij een self storage bedrijf.
  3. Inboedelopslag werkt niet alleen in uw voordeel bij een verhuizing. Het kan ook een goede keuze zijn bij een verbouwing, een echtscheiding, het oplossen van ruimtenood, het stimuleren van de verkoop van uw woning, de opslag van een erfenis of zaken als tuinmeubels en wintersportspullen.
  4. Wij werken met houten opslagkisten in plaats van stalen kisten, zodat condensvorming uw boedel niet kan aantasten.

Wat zijn de kosten van inboedelopslag in Den Bosch of Brabant?

Inboedelopslag Den Bosch

  • De kosten opslag inboedel verhuisbedrijf liggen altijd lager dan de hierboven al genoemde self storage aanbieders.
  • Doordat de opslag niet op een dure locatie zit en er geen overtollige voorzieningen zijn als een receptie blijven de opslagkosten altijd laag voor u.
  • In tegenstelling tot sommige andere opslagbedrijven betaalt u niet de vierkante meters maar de kubieke meters.
  • U kunt op de opslagkosten van inboedelopslag besparen door in overleg bepaalde taken zelf uit te voeren.
  • Bij SlaOpBijStrang treft u nooit de aanbiedingsacties uit deze bedrijfstak met een addertje onder het gras. Dus geen verborgen posten in facturen zoals sleutelgeld, aanbetalingen, onkosten voor reservering of annulering, enzovoorts.

Vrijblijvende offerte voor inboedelopslag

Voor inboedelopslag in de regio Den Bosch en overig Brabant kunt u altijd een vrijblijvende offerte ontvangen. Net als u houden wij van heldere afspraken. Op de opslagpagina van deze website kunt u daarom klikken op offerte aanvragen. Doordat wij wat meer vragen stellen dan andere bedrijven die de opslag van inboedel aanbieden, kunnen wij met meer aandacht te werk gaan voor een beter resultaat!