Strang service

Persoonlijke service op maat bij opslag

SlaOpBijStrang Strang Service inboedelhotel vughtDeze service is een persoonlijke service op maat en kunt u helemaal instellen naar uw eigen wensen. Onze servicemogelijkheden zijn in de wereld van opslag uniek en worden bij andere storageloodsen zeker niet aangeboden. Is de Strang service van toepassing voor u, dan verloopt deze service via het verhuisbedrijf Eduard Strang waarmee wij nauw verbonden zijn. Dit betekent ook dat wij onze ruimtes van uitzonderlijk hoge kwaliteit aanbieden voor uw opslag. Geklimatiseerd en volledig vrij van ongedierte en insecten.

Aan welke opslag services kunt u denken?

Hier een paar voorbeelden waar onze klanten veel gebruik van maken:

    • U kunt bijvoorbeeld uw goederen door SlaOpBijStrang laten ophalen. Dat geldt ook voor het laten afhalen goederen van een verdieping. U kunt meerdere adressen opgeven waarvandaan uw goederen moeten komen.

 

    • Heeft u meubilair gekocht, maar kunt u het nog niet plaatsen? Wij nemen het voor u aan van de leverancier en houden het voor u vast totdat u het bezorgd wilt hebben. Gemonteerd en wel, als u dat wilt.

 

    • Dat geldt ook voor uw internationale verzendingen van en naar Nederland. De tijdelijke opslag hiervan, maar ook de verzending zelf kunnen wij op uw verzoek van begin tot eind voor u regelen, inclusief alle administratieve handelingen. Wij beschikken wereldwijd over een uitgebreid en vertrouwd netwerk van agenten van hoge kwaliteit, die ter plaatse dezelfde services voor u kunnen realiseren als u van ons gewend bent.

 

    • Wilt u de goederen ingepakt hebben, of de meubels gemonteerd of gedemonteerd hebben? Het kan allemaal geregeld worden.

 

  • Ook levert SlaOpBijStrang de dozen en alle gewenste verpakkingsmateriaal vooraf, als u dat wilt.

Flexibele dienstenpakket

Dit flexibele dienstenpakket is ook de reden dat SlaOpBijStrang vooraf geen standaard tarieven kan geven. Wel kunt u vrijblijvend van ons een offerte vragen, waarbij wij u bezoeken voor een nauwkeurige prijsopgave voor de opslag kosten.